اهل سنت ایرانمذاهب و خطبه ها

نمایندگان با دیدی وسیع برای حل مشکلات مردم تلاش کنند

آوای سنت : شیخ‌الإسلام مولانا عبدالحمید روز جمعه (۹ خرداد ۱۳۹۹) در بخشی از سخنان‌شان در جمع نمازگزاران زاهدانی با اشاره به آغاز به‌کار یازدهمین دورۀ مجلس شورای اسلامی، نقش این قوه را در ادارۀ کشور «مهم و تأثیرگذار» توصیف کردند و بر لزوم تلاش نمایندگان برای حل مشکلات مردم تأکید کردند.

به گزارش آوای سنت به نقل از پایگاه اطلا‌ع‌رسانی دفتر امام‌جمعۀ اهل‌سنت زاهدان، مولانا عبدالحمید گفتند: از آنجایی که نمایندگان وظیفۀ قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون را دارند، مجلس شورای اسلامی نقش مهم و حساسی دارد، امیدواریم نمایندگان با نظربلند و دید وسیع برای حل مشکلات مردم تلاش کنند.
امام جمعۀ اهل‌سنت زاهدان تأکید کردند:‌ هرچند که امروز بحران «کرونا» تمام جهان را فراگرفته است، اما ما در ایران علاوه‌بر آن با بحران‌های دیگری هم مواجه هستیم. ملت ایران دراثر تحریم با بحران اقتصادی و افت ‌ارزش پول ملی مواجه است. تاجران و کسبه‌ای که در امر صادرات و واردات فعالیت می‌کنند، دراثر نوسان‌های قیمت دلار و افت ارزش پول ملی، دچار خسارات جبران‌ناپذیری شده‌اند و الآن باید تمام دارایی خود را بفروشند تا بتوانند بدهی‌های خود را پرداخت کنند.

حاکمیت برای مهار بحران اقتصادی کشور تلاش کند
ایشان خطاب به حاکمیت و سران نظام خاطرنشان کردند: مجلس، دولت و تمام سران نظام و حاکمیت برای مهار بحران‌هایی که کشور با آن‌ها مواجه است، به‌ویژه بحران اقتصادی تلاش کنند. ملت ایران امروز دردها و رنج‌های زیادی را متحمل شده‌ است؛ قشر ضعیف و کم‌درآمد جامعه با مشکلات بیشتری مواجه است. کسانی‌‌که درآمدی داشته‌اند، الآن با مشکلات مواجه شده‌اند، آنانی که چیزی نداشتند مشکلات‌شان چند برابر شده است. متأسفانه جوانان ما از بیکاری و نبود اشتغال رنج می‌برند، باید برای این مسأله تدبیری اندیشیده شود.
مدیر دارالعلوم زاهدان اصلاح و تغییر بعضی از سیاست‌های داخلی و خارجی را به نفع نظام دانستند و گفتند:‌ مجلس تلاش کند که تغییراتی در سیاست‌های داخلی و خارجی ایجاد شود تا مشکلات کاهش پیدا کند. برای تنش‌زدایی لازم است که اصلاحاتی در سیاست‌ها صورت بگیرد و این به نفع کشور، ملت ایران و حاکمیت است.
ایشان در ادامه تأکید کردند: دیدگاه‌های نمایندگان محترم مجلس باید فراقومی، فرامذهبی و فراجناحی باشد. هر جناحی که روی کار می‌آید، باید تمام جناح‌ها را درنظر بگیرد. حق‌وحقوق همۀ مذاهب و حتی ادیانی را که در ایرانی زندگی می‌کنند، رعایت کند.

«اجرای عدالت» مهم‌ترین وظیفۀ مسئولین است
مولانا عبدالحمید «اجرای عدالت» و «نگاه یکسان» را مهم‌ترین وظیفۀ مسئولین عنوان کردند و افزودند: اجرای عدالت و نگاه یکسان نسبت به همه، مهم‌ترین وظیفه‌ای است که باید تمام مسئولین آن را هدف اصلی خویش قرار دهند. باید مسئولین نسبت به تمام ملت ایران نگاه یکسان داشته باشند. از تبعیض و نابرابری، خداوند ناراضی می‌شود. خداوند متعال از برقراری عدالت و نگاه برابر و یکسان خشنود می‌شود. نظام ما «جمهوری اسلامی» است و اسلام به همین چیز دستور می‌دهد. نگاه پیامبر و نگاه اهل‌بیت و صحابۀ کرام، نسبت به همۀ مردم، نگاه یکسانی بوده است.
مدیر دارالعلوم زاهدان افزودند: در صدر اسلام، مسلمانان مهاجر و انصار از جایگاه یکسانی برخوردار بودند. همان جایگاهی که این‌ها داشتند، سلمان فارسی داشت و او هم پیش پیامبر عزیز و محبوب بود. غلامان و کنیزان مدینه همان جایگاه و احترام را داشتند که بزرگ‌ترین قوم داشت. بلال حبشی، صهیب رومی و عمار بن یاسر این‌ها همه فقیر بودند، اما هیچ فرقی با دیگر صحابه نداشتند.
مولانا عبدالحمید تأکید کردند:‌ امیداوریم نگاه‌ها عوض شوند. تبعیض در کشور محو شود. همۀ ما مسلمان و ایرانی هستیم، باید همه از حق‌وحقوق مساوی برخوردار باشیم. امیدواریم قوۀ مجریه، قوۀ قضائیه و قوۀ مقننه و سایر دست‌اندرکاران هدف واحدی داشته باشند و آن اجرای عدالت و توجه یکسان نسبت به تمام ملت ایران باشد.

آزادی‌های قانونی و مشروع حفظ شوند
امام جمعۀ‌ اهل‌سنت زاهدان در بخشی دیگر از سخنان‌شان بر لزوم حفظ آزادی‌های مشروع و قانونی تأکید کردند و گفتند:‌ باید تمام آزادی‌‌های مشروعی که قانون به مردم داده حفظ شود. آزادی قلم و بیان بر اساس قانون باید تأمین شود. از هر نوع اعمال سلیقه در این زمینه باید جلوگیری شود.
مولانا عبدالحمید بر لزوم توجه به اهل‌سنت ایران تأکید کردند و گفتند: انتظار می‌رود به اهل‌سنت که در تمام صحنه‌ها حاضر بوده و نظام را همراهی کرده‌اند، توجه شود. از شایستگان اهل‌سنت در مدیریت‌های کلان کشوری، مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها از آن‌ها استفاده شود. اهل‌سنت فرصتی برای نظام جمهوری اسلامی هستند و مناسب است از این فرصت استفاده شود.
مولانا عبدالحمید تأکید کردند: شایسته است تمام ملت ایران در ادارۀ کشور و دفاع از آن کنار هم باشند. این مسئله، اخوت را تحکیم می‌کند و امنیت را پایدار می‌کند. این سیاست، سیاست درست و صحیحی است، که امیدواریم به آن توجه شود.

برچسب ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن