
این رسانه صهیونیست افزود: این بخش پورتال فیفا توسط یک شهروند قطری مدیریت می شود و در آن امکان خرید بلیط براساس محل سکونت وجود دارد.
یدیعوت آحارونوت تصریح کرد: “هواداران فوتبالی اسرائیلی روز چهارشنبه وقتی به بخش آفرهای جام جهانی در سایت فیفا مراجعه کردند، متوجه شدند که اسم «اسرائیل» در آستانه برگزاری مسابقات جام جهانی امسال از فهرست اسامی این بخش حذف شده است.” رژیم اشغالگر اسرائیل از این اتفاق عصبانی و خشمگین شده است.
“نداو تسنساویر” خبرنگار بخش ورزشی روزنامه “ایدعوت احرونوت” گفت: میلیون ها اسرائیل جزئیات جام جهانی فوتبال که یکی از بزرگترین اتفاقات ورزشی جهان است و هر چهار سال یک بار اتفاق می افتد را پیگیری می کنند.
وی ادامه داد: اکنون اسرائیلی ها متوجه شدند که نام اسرائیل از سایت فیفا حذف شده و هر کس بخواهد بلیط گردشگری بگیرد، متوجه می شود که نام اسرائیل در لیست فیفا وجود ندارد و یک گزینه با عنوان “سرزمین های فلسطین اشغالی” جایگزین آن شده است.
بیستودومین دورهٔ جام جهانی فوتبال از ۲۱ نوامبر تا ۱۸ دسامبر ۲۰۲۲ (۳۰ آبان تا ۲۷ آذر ۱۴۰۱) در قطر برگزار خواهد شد.