زن و خانوادههمسرداری

آیا خانواده می تواند بر روابط زوج ها تأثیر بگذارد؟ (بخش دوم)

تاثیر خانواده بر روابط زوج های جوان

آوای سنت : پیشگیری از اثرات مخرب خانواده ها (بخش اول را اینجا بخوانید)

اگر میخواهید زندگی مستقلی داشته باشید و مانع از اثرات مخرب خانواده ها بر زندگی خودتان داشته باشید ، احترام بین شما حفظ شود و دعوای زن و شوهری به مراتب کمتری را تجربه کنید و آرامش بیشتری را تجربه کنید ، میتوانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

• درباره اختلافاتتان با خانواده ها صحبت نکنید : مهم ترین مسئله ای که زن و شوهرها باید به آن توجه کنند این است که هرگز مسائل و اختلافاتشان را بدون اطلاع همسر با خانواده ها در میان نگذارند.

شما بعد از مدتی با همسرتان اشتی می کنید ولی خانواده تان همچنان برای زندگی پر از بدبختی و مشکلاتتان برای شما دلسوزی میکند و همین مسئله منجر به افزایش کدورت بین خانواده شما و همسرتان می شود و در نتیجه آرامش زندگیتان به هم می خورد.

خانواده ها معمولا در این شرایط با اطلاعات ناقصی که دارند ، شروع به دادن راهکارها و راه حل های اشتباه می کنند و از سویی دیگر رفتارشان با همسر شما تغییر میکند و این تغییر رفتار به وضوح باعث ناراحتی و رنجش همسرتان خواهد شد که نتیجه اش بدرفتاری با خود شماست.

• به همسرتان اولوت بدهید : اصلی ترین نکته ای که بعد از ازدواج باید رعایت کنید این است که همسرتان مهم ترین فرد زندگی شما باشد . اگر والدین همچنان بعد از ازدواج نفوذشان را روی شما حفظ کنند و تبدیل به مهم ترین فرد زندگیتان شوند به مشکلات حادی برخواهید خورد. اگر به نظر شما والدینتان مهم تر از همسرتان هستد ، اصلا چرا ازدواج کرده اید؟

باید بتوانید بین رفتار با والدین و همسرتان تعادل ایجاد کنید و به گونه ای رفتار کنید که آنها بدانند هر کدامشان جایگاه خاص خودشان را دارند.

به عنوان یک قانون روان شناختی باید یپذیرید که در تقسیم وفاداری سهم عمده ای از آن همسرتان است نه پدر و مادر. اگر در پذیرش این موضوع مشکل دارید قبل از ازدواج باید در این باره با همسرتان صحیت کنید و به او حق انتخاب بدهید.

نکته دیگری که باید رعایت کنید این است که شما و همسرتان باید در مقابل دیگران در یک تیم باشید حتی اگر در آن لحظه نظرتان مخالف اوست. شما در هر شرایطی باید در مقابل پدر و مادر و فرزندتان ، حامی همسرتان باشید. در مورد اختلاف نظرها میتوانید بعدا در خلوت دونفری با یکدیگر گفتگو نمایید.

• مرز بین ازدواج و خانواده را مشخص کنید : بدون تعارف ، فداکاری یا رودربایستی با همسرتان در مورد الگوی رابطه با خانواده ها ، میزان رفت و آمد ، ارتباط اقتصادی ، زمانبندی مهمانی ها و غیره گفتگو کنید. اگر میخواهید به خانواده تان کمک مالی نمایید باید این موضوع را به اطلاع همسرتان برسانید و به نتیجه مناسبی برسید.

گاهی اوقات مرد یا زن وقتی نظرش را درباره الگوی رفت و آمد یا کمک مالی به خانواده اش به اطلاع همسرش می رساند به قدری با واکنش غیر منطقی ، تند و خشمگین روبرو می شود که ترجیح میدهد سکوت کرده و دیگر به مذاکره ادامه ندهد و خشم و ناراحتی اش را در خود می ریزد.

خشم و ناراحتی فروخورده به مرور زمان به قدری قوی می شود که رابطه عاطفی زوجین را از بین می برد و حتی منجر به روابط فرازناشویی می شود. بنابراین در این گونه موارد بدون ملاحظه و بی منطق رفتار نکنید و سعی کنید همسرتان را درک کرده به نتیجه مناسبی با هم برسید.

• با همسرتان مشورت کنید: یکی از موثرترین رفتارها برای جلوگیری از اثرات مخرب خانواده ها بر روابط زن و شوهری ، مشورت زوجین با یکدیگر است حتی اگر تصمیم کوچکی مثل پاسخ مثبت دادن برای دعوت مهمانی یا پیک نیک باشد.

زن و شوهر باید بیاموزند که درباره مسایل کوچک روزمره ، مشکلات و تصمیمات مهم ، قبل از حرف زدن با دیگران ، با همسرشان مشورت کنند و تنها در صورتی که نیاز به همفکری بیشتر داشتید با خانواده تان صحبت کنید.

یکی از مخرب ترین عادت ها که باعث بروز اختلاف بین همسران می شود این است که زن و شوهر به تنهایی تصمیم بگیرند یا با مشورت خانواده پدری یا دوستانشان کاری انجام دهد و آخرین کسی که از تصمیمشان با خبر می شود ، همسرشان باشد.

این رفتار باعث می شود همسرتان احساس کند جایگاهی در زندگی شما ندارد و در نهایت باعث کاهش احساسات و عواطف او نسبت به شما خواهد شد./پایان

برچسب ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن