اخبارخارجی

توهین نژادپرستانه یک استاد آلمانی به دانشجوی مسلمان جنجال برانگیز شد

آوای سنت : یک دانشجوی مسلمان به دلیل داشتن حجاب توسط یک استاد دانشگاه در آلمان مورد توهین نژادپرستانه قرار گرفت.

 به نقل از «آناتولی»، یک دانشجوی مسلمان به دلیل داشتن حجاب توسط یک استاد دانشگاه در آلمان مورد توهین نژادپرستانه قرار گرفت.

این توهین نژادپرستانه در یک کلاس اقتصاد در دانشگاه «بن-راین-زیگ» واقع در شمال غربی آلمان رخ داد.

«فاتح زینگل»، وکیل دادگستری گفت که استاد این دانشگاه از توهین‌های نژادپرستانه استفاده کرده و حتی روسری این دانشجوی مسلمان را با نماد سواستیکا نئونازی‌ها مقایسه کرده است.

سواستیکا یا صلیب شکسته به علت استفاده حزب ناسیونال سوسیالیست کارگران آلمان از این نماد در جهان غرب به عنوان نماد نازیسم شناخته می‌شود و پس از جنگ جهانی دوم و شکست آلمان نازی، وجهه بدی در غرب پیدا کرده‌است

این در حالی است که ماده ۴ قانون اساسی آلمان از آزادی مذهبی حمایت می‌کند که بر اساس آن دانشجویان می‌توانند با پوشیدن روسری در کلاس درس شرکت کند.

زینگل به آناتولی گفت که رفتار این استاد دانشگاه علیه دانشجوی مسلمان کاملا غیرقابل قبول است.

این آخرین مورد از یک رشته از حوادث اسلام هراسی و جنایات ناشی از نفرت در آلمان است که به ویژه زنانی را که پوشش اسلامی دارند، تحت تأثیر قرار می‌دهد.

گفتنی است، اکثر دانشجویان در قبال این حرکت از خود واکنش نشان دادند و کلاس را به نشانه اعتراض ترک کردند.

ابن استاد سر کلاس گفته بود که اجازه نمی دهد دانش آموز با روسری در کلاس حاضر شود، همانطور که به یک نئونازی که صلیب شکسته دارد اجازه نمی دهد سر کلاس باشد.

این در حالی است که ریاست دانشگاه به دلیل توهین های نژادپرستانه در کلاس عذرخواهی کرده و تاکید کرد که رفتار استاد مورد تایید مدیریت دانشگاه نیست.

آلمان کشوری با بیش از ۸۴ میلیون نفر جمعیت، پس از فرانسه دومین جمعیت مسلمان در غرب اروپا را دارد. طبق آمار رسمی، نزدیک به ۵ میلیون مسلمان در این شهر زندگی می‌کنند. این کشور در سال‌های اخیر شاهد رشد نژادپرستی و اسلام‌هراسی بوده است که توسط تبلیغات گروه‌ها و احزاب راست افراطی تقویت شده است.

پلیس آلمان در سال گذشته ۵۳۷۲ واقعه بیگانه هراسی و ۶۱۰ جنایت اسلام هراسی ناشی از نفرت را ثبت کرده است.

کارشناسان می‌گویند ارقام واقعی می تواند بسیار بیشتر باشد، زیرا بسیاری از آنها به درستی بررسی نشده اند یا در آمار رسمی ثبت نشده اند.

برچسب ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن