اهل سنت ایرانعمومی
موضوعات داغ

اینترنت منطقه محروم مراوه تپه را دریابید!

تقاضای مردم محروم روستایی مراوه تپه از وزیر ارتباطات

آوای سنت: شهرستان مراوه تپه در شرق استان گلستان و در جوار استان خراسان شمالی و همسایگی کشور ترکمنستان ،قرار دارد.غالب ساکنان این شهرستان از ترکمنها بوده و از جهت برخورداری از امکانات اولیه و زیرساختی در شرایط نامناسیبی به سر می برند.

این منطقه کوهستانی بوده و علی رغم زیبایی های بی مثال طبیعی آن،اما در دهه های گذشته، به علت دوری از مرکز استان مورد بی مهری و کم توجهی مسئولان استانی قرار گرفته است.

چند هفته قبل، انتشار تصاویری از دختران دانش آموز روستایی در استان گیلان که برای استفاده از  اینترنت و وصل شدن به شبکه شاد مجبور بودند در کنار جاده اصلی تکالیف مدرسه خود را انجام دهند ،باعث عکس العمل شدید وزیر ارتباطات و دستور صریح وی به مدیرکل مخابرات گیلان برای رفع مشکل شد.

متن ذیل دردنامه دانش آموزان روستایی در شهرستان مراوه تپه برای استفاده از اینترنت و انجام تکالیف مدرسه است.در برخی از روستاهای منطقه دانش آموزان برای استفاده از اینترنت مجبورند به بالای تپه ها بروند.انتظار داریم مهندس آذری جهرمی در این مورد نیز با قاطعیت دستور رسیدگی دهند.

متن ارسالی از طرف یکی از اهالی منطقه :

از اجرای طرح USO مخابرات درشش روستای شرق مراوه تپه ( روستاهای گوگدره ، پست دره پایین ، بسطام دره ، دادلی غزنین ،مردم دره، عطاجان قربانی) حدود هفت سال می گذرد .

طرحی که در سال ۹۲ به صورت ضرب الاجل در این شش روستا اجرا شد .

بااجرای این طرح روستاهای فوق که فاقد پوشش دهی آنتن بودند خدمات همراه اول از روی آنتن دهی سیم کارت سیار (WLL ) فعال شد و فقط قابلیت تماس برای اپراتور همراه اول و سیم کارت سیار (WLL) را فراهم کرد و فاقد هرگونه خدمات اینترنتی بود

اهالی روستاهای فوق که تا آن زمان فاقد هرگونه پوشش دهی بودند با اجرا شدن این طرح دلشان به همان یک خدمت تماس صوتی از طریق آن اپراتورها  خوش بود .

روز به روز ، ماه به ماه ، سال به سال گذشت و خبری از اضافه شدن به خدمات اپراتورها از قبیل اینترنت و … نشد که نشد .

بعد از گذشت حدود هفت سال از اجرای این طرح مخابرات یک زحمتی به خودش داد و اینترنت این روستا ها را به حالت توجی (E) فعال کرد .

حالا نمی دانم چند سال دیگر باید بگذرد تا اینترنت این روستاها به حالت تری جی یا فورجی فعال شود .

اززمانی که آموزش دانش آموزان به خاطر بیماری منحوس کرونا مجازی شد و برنامه شاد مطرح شد تفاوت سرعت توجی و فورجی خیلی احساس شد و برای خیلی از دانش آموزان ،  همکاران فرهنگی و والدین ، فعال شدن اینترنت پرسرعت در این روستاها یک آرزو شد .

برای بنده و خیلی های دیگر این جای سوال است که مخابرات چرا از همان ابتدا وقتی یک طرحی را اجرا می کند در همان زمان تمامی قابلیت های یک اپراتور را فعال نمی کند ؟

حالا  ما اهالی این روستاهای فاقد اینترنت از مسئولین درخواست رسیدگی در خصوص ارتقا اینترنت توجی به فورجی را داریم.

به علت نبود اینترنت دانش آموزان دختر برای استفاده از شاد  ….. میان بالای تپه ها  ….

خصوصا الان هوا سرده و بارش ها شروع شده.مشکلاتشون بیشتر شده…

اینجا روستای بسطام دره شهرستان مراوه تپه است.

مسئولین رسیدگی کنید.  لطفا

برچسب ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن