زن و خانوادههمسرداری

علل قطع ناگهانی رابطه عاطفی و راههای کنار آمدن با آن چیست؟

ترک ناگهانی رابطه عاطفی (بخش دوم)

آوای سنت : عواقب قطع ناگهانی رابطه عاطفی(بخش اول را اینجا بخوانید)

در صورتی که وارد یک رابطه عاطفی شده اید و بعد از مدتی متوجه می شوید که شخصیت فرد مقابل یا هدف او از رابطه با شما یکسان نیست ، وظیفه اخلاقی شما ایجاب می کند که در یک گفتگوی رو در رو این موضوع را به اطلاع او برسانید و مانند یک شخص عاقل و بالغ رابطه تمام کنید.

تلاش برای حفظ روال عادی زندگی و سلامت روانی بعد از ترک شدن بی خبر ، کار بسیار سخت و دشواری خواهد بود و مسلما با احساسات ناخوشایندی روبرو خواهید شد که از درون شما را نابود می کند ، شاید در اوایل تصور کنید که زندگی بی او برایتان ممکن نیست ولی باید بدانید که این احساسات شروع یک تغییر جدید در شما و قوی تر شدن شما در آینده خواهد شد.

قطع ناگهانی یک رابطه عاطفی کاری بزدلانه است و اگر با چنین رفتاری روبرو شدید به خودتان فرصت عصه خوردن بدهید و سپس به سمت جلو حرکت کنید و زندگی بهتری برای خودتان بسازید.

تقریبا تمام کسانی که با این معضل روبرو می شوند احساسات مشابهی را تجربه میکنند از جمله :

۱ – ایجاد ابهام و سردرگمی

زمانی که از شریک عاطفی خودتان بی خبر می مانید در اولین قدم دچار شوک و ناباوری خواهید شد ، به احتمال زیاد فکر میکنید مشکلی برایش ایجاد شده و یا حتی نگرانش می شوید و منتظر می مانید که دیر یا زود برگردد. این سردرگمی باعث می شود که حس کنید کنترلی روی شرایط ندارید و اضطراب و فشار روانی در شما را افزایش می دهد .

۲ – از دست دادن اعتماد به نفس

زمانی که به این باور برسید رابطه شما تمام شده  است و طرف مقابل بی خبر شما را ترک کرده است به این فکر میکنید که او هیچ احترام و ارزشی برایتان قائل نبوده و علاقه ودلبستگی ای به شما نداشته است و ممکن است باعث شود خودتان را برای رفتار اشتباه دیگری سرزنش کنید و منجر به کاهش اعتماد به نفستان خواهد شد.

۳ – ناراحتی روانی

تمام شدن هر رابطه عاطفی با احساسات منفی همراه است ولی ترک شدن ناگهانی این احساسات منفی را تشدید می کند و با احساس غم و خشم نسبت به او و خودتان روبرو خواهید شد که چند روز اول کاملا طبیعی است ولی اگر اجازه دهید که این احساسات مدت بیشتری طول بکشند ، تحملشان برای شما سخت خواهد شد و بهتر است برای درمان با یک مشاور متخصص صحبت کنید تا به شما کمک کند به رال عادی زندگی برگردید.

رفتار اشتباهی که بعد از قطع ناگهانی رابطه عاطفی انجام می دهیم

افرادی که به صورت ناگهانی رابطه عاطفیشان قطع می شود معمولا مرتکب دو اشتباه یکسان می شوند :

۱ – به دنبال علت می گردند.

۲ – تجربه ی سختی که داشته اند را به روابط آینده تعمیم می دهند.

معمولا یک رفتار اشتباه مشترک بین کسانی که رابطه عاطفیشان ناگهانی و بدون خبر قطع شده است وجود دارد و آن هم این است که سعی میکنند به دنبال علت این موضوع بگردند.

شاید تصور کنید که حق طبیعی شما است که بدانید چرا بی خبرترک شده اید ولی حتی در صورتی که بتوانید طرف مقابل را پیدا کنید و از او توضیح بخواهید مطمئن باشید که جواب مناسبی پیدا نخواهید کرد و باز هم روحتان آرام نخواهد گرفت. احتمال این که طرف مقابل با شما صادقانه صحبت کند بسیار کم است.

شما هیچ راهی برای فهمیدن این دلایل ندارید و اگر خوب فکر کنید حتی با خبر شدن از آن ها هیچ تغییری در شرایط شما ایجاد نخواهد کرد.

تنها واقعیت زندگی شما این است که هماهنگی لازم برای داشتن یک رابطه عاطفی پایدار بین شما دو نفر وجود نداشته است و به همین دلیل رابطه شما تمام شده است.

حالا زمان این است که از تجربه بدست آمده استفاده کنید و زندگی بهتری برای خودتان بسازید.

دردی که ترک شدن ناگهانی به شما وارد کرده است باعث تغییر نگرش در شما خواهد شد و به شما کمک خواهد کرد که ارزش بیشتری در یک رابطه به خودتان بدهید و خیلی سریع و بدون شناخت به کسی دل نبندید و اجازه دهید فرد مقابل خودش و نیتش را برای شما به اثبات برساند .

خاطرات بدی که تجربه کرده اید باعث می شود که تمایلی به تکرار آن نداشته باشید و شکستتان در این رابطه عاطفی باعث ایجاد بدبینی و ناامنی نسبت به روابط عاطفی آینده می شود و به اصطلاح همه را به یک چوب می زنید در صورتی که انتخب درست و حساب شده میتواند باعث شود که از تجربه فعلی استفاده کنید ، اشتباهاتتان را اصلاح کنید ، رشد کنید و یک رابطه بهتر برای خودتان بسازید.

راهکارهای مناسب برای کنار آمدن با قطع ناگهانی رابطه عاطفی

مهم ترین نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که شما کنترلی بر تغییر گذشته ندارید ولی ساختن آینده در دستان خودتان است. برخی از افراد سعی می کنند با شروع یک رابطه جدید ولی موقت با شخصی که ابراز محبت کلامی قوی ای دارد ،  احساسات منفی خودشان را فراموش کنند تا سریعتر بتوانند به روال عادی زندگی برگردند و برخی دیگر سعی می کنند با احساسات منفیشان کنار بیایند و با انجام دادن فعالیت های مورد علاقه شان ، زندگی بهتری برای خودشان بسازند.

قدم های اصلی که برای غلبه بر احساس ناراحتی از ترک شدن می تواند به شما کمک کند عبارتند از :

۱ – روبرو شدن با واقعیت

شما در اولین قدم باید این واقعیت تلخ را بپذیرید و به خودتان حق بدهید که چند روزی احساست منفی داشته باشید ف گریه کنید یا گوشه گیر شوید .

هر شخصی که رابطه عاطفی اش شکست می خورد در اولین مرحله وارد فاز چانه زنی می شود یعنی مرتبا به خودش می گوید اگر این شکلی بود یا اگر فلان کار را انجام می داد رابطه به این اینجا نمی رسید یا این که اگر فلان کار را انجام دهید می تواند طرف مقابل را به رابطه برگرداند البته این افکار و رفتارها تا مدتی کوتاه مشکلی ندارد ولی اگر بیشتر از یک ماه طول بکشید به خودتان آسیب می رساند.

تا زمانی که امیدوار باشید که طرف مقابلتان برمیگردد و توضیح منطقی به شما می دهد ، احساسات منفی تان ادامه خواهد داشت بنابراین این سعی کنید دست از چانه زنی بردارید و واقعیت را بپذیرید.

۲ –  جلسه خداحافظی

بعد از مدتی که بر احساسات خودتان تا حدودی مسلط شدید ، اگر شخص مقابل در دسترس است و میتوانید یک جلسه خداحافظی با او ترتیب دهید و حرفهایش را بشنوید و حرفهای خودتان را به او بگویید و خداحافظی کنید. اگر او دردسترس نیست یا حاضر نیست با شما صحبت کند یا روبرو شود ، این جلسه را به صورت نمادین برگزار کنید و اگر عکس یا هدیه ای از او دارین را بسوزانید یا دفن کنید.

۳ – نوشتن تمام احساسات منفی

یکی از بهترین روش ها برای تخلیه هیجانات منفی این است که تمام احساسات آزار دهنده ای که نسبت به طرف مقابل دارید در یک کاغذ بنویسید یا این که تصور کنید روبرویتان نشسته است و به او بگویید. نوشتن یا به زبان اوردن خشم و احساسات منفی تا حد بسیار زیادی به کاهش شدن آن ها کمک خواهد کرد و بعد از آن احساس بهتری خواهید داشت./تمام

برچسب ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن