مذاهب و خطبه ها

مولاناگرگیج: درانتخابات ازهیچ کاندیدی حمایت نمی کنم

نگاه ما به انتخابات فراقومی و فرامذهبی است

آوای سنت : مولانا محمدحسین گرگیج با بیان این که “معیار انتخاب یک نماینده باید فراقومی و فرامذهبی و بر اساس شایسته سالاری باشد” حمایت خود را از کاندیدای خاصی در انتخابات اسفند ماه سال جاری مجلس شورای اسلامی تکذیب کردند.

شیخ التفسیر مولانا گرگیج در پایان مراسم نمازجمعه ( ۳ آبان ۹۸) شهرستان آزادشهر با اشاره به نزدیکی ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان داشتند: در نزدیکی ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی دغدغه ما بیشتراز خود داوطلبان انتخاباتی می شود، مردم از مناطق مختلف در خصوص نماینده مورد تایید ما پرس و جو می کنند؛ بنده بار دیگر تأکید می کنم عقیده علماء در خصوص انتخابات همواره فراقومی و فرامذهبی بوده است و ملاک انتخاب ما بر اساس شایسته سالاری است.

امام جمعه اهل سنت آزادشهر خاطرنشان ساختند: برخی از کاندیدای استانی و همچنین استان های همجوار نزد ما مراجعه می کنند و خواستار حمایت هستند و از ما می خواهند به مردم تاکید کنیم به آنان رأی دهند؛ علما برای هیچ فردی سفارش خصوصی نمی کنند زیرا انتخابات وابسته به ملت، ریش سفیدان و معتمدین اقوام است.

ایشان با تأکید بر این مطلب که “امام جمعه متعلق به همه اقشار است” تصریح کردند: همان گونه که گفته شده قوم و طایفه یک عالم و امام جمعه مشخص نیست، زیرا وی مربوط به تمامی اقوام و اقشار جامعه است؛ بنده حمایت خود را از شخص خاصی اعلان نمی کنم و تصمیم گیری برای انتخابات را به مردم واگذار می‌کنم، لذا اگر شخصی نام بنده را به عنوان حامی خود یاد کرد آن را تکذیب می کنم.

عالم سرشناس اهل سنت کشور همچنین توصیه هایی به مردم و ریش سفیدان اقوام داشتند و افزودند: از مردم می خواهم به شخصی رأی دهند که لایق و شایسته نمایندگی آنان باشد، ملاک انتخاب یک نماینده “صداقت، امانت داری و شجاعت” است که بتواند از حقوق مردم دفاع کند و خادم آنان باشد و عملکردش فراقومی و فرامذهبی باشد پس چنین شخصی مورد تأیید بنده است.

مولانا گرگیج ضمن تکذیب حمایت خود از کاندیدای خاصی در انتخابات آتی مجلس تأکید کردند: از نام و جایگاه بنده سوء استفاده نشود زیرا تمامی نمایندگان مورد احترام ما هستند.

مدیر دارالعلوم فاروقیه گالیکش در پایان سخنان شان خطاب به داوطلبان انتخاباتی اظهار داشتند: عزیزانی که کاندید می‌شوند در تبلیغات انتخاباتی خود، نمایندگان و داوطلبان دیگر را تخریب نکنند زیرا از ارزش های خود می کاهند؛ در تبلیغات انتخاباتی ضمن حفظ حرمت دیگران فقط معرّف خود باشند و وعده بیش از حد و بی اساس به مردم ندهند و همچنین تمجید و ستایش زیاد از خود نداشته باشند؛ نمایندگان و داوطلبان انتخاباتی را از لحاظ قومی و سایر مسایل تحقیر نکنید زیرا تخریب و تحقیر دیگران از نظر شرعی و رقابت انتخاباتی سالم نادرست است.

برچسب ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن