اخبارخارجی

تی آر تی ورلد : پیامدهای روانشناختی کمپین اسلام هراسانه

آوای سنت : پیامدهای روانشناختی کمپین اسلام هراسانه دولت اتریش برای کودکان مسلمان

همزمان با روز جهانی مبارزه با خشونت پلیس ، سخنگوی سازمان کمک به کودکان آسیب دیده در صدد جلب کردن توجه ها به ۶۲ کودک در اتریش است که به دلیل یورش هایی که باعث شد ۹۳۰ مقام امنیتی به ۷۰ آپارتمان خانوادگی حمله کنند ،آسیب دیده و قربانی شدند.

به نقل از « trtworld»، مسلمانان اتریش با یک کمپین نژادپرستانه و اسلام هراسانه رو به افزایش مواجه هستند.

هنگامی که دولت اتریش در اواخر سال گذشته به جامعه مسلمانان حمله کرد ، کودکان عواقب اصلی آن را متحمل شدند و اکنون آنها با پیامدهای روانشناختی آن زندگی می کنند.

در اتریش ، گروه های جامعه مدنی به شدت علیه کمپین نژادپرستانه و اسلام هراسی به کارگردانی دولت که شاهد حمله مقامات بی شماری به خانه های مسلمانان در ۶۰ حمله در نوامبر سال گذشته بود دست به کار شده اند.

همزمان با روز جهانی مبارزه با خشونت پلیس ، سخنگوی سازمان کمک به کودکان آسیب دیده توسط پلیس در صدد جلب کردن توجه ها به ۶۲ کودک است که به دلیل یورش هایی که باعث شد ۹۳۰ مقام امنیتی به ۷۰ آپارتمان خانوادگی حمله کنند ،آسیب دیده و قربانی شدند.

از زمان حملات سال گذشته تا  کنون ، دولت اتریش کسی را متهم یا دستگیر نکرده است و این مسئله تاثیر زیادی بر روی جامعه مسلمانان گذاشته است.

حملات ۹ نوامبر  که توسط دولت اتریش تحت عنوان عملیات «لوکسور» انجام شد ، ۸۲ سال پس از یک کشتار بزرگ به رهبری نازی ها تحت عنوان « کریستالناخت » بود که منجر به دستگیری گسترده یهودیان و از بین بردن مشاغل آنها شد.

« کریستالناخت » یا شب شیشه در روزهای ۹ و ۱۰ نوامبر ۱۹۳۸ به وقوع پیوست. در آن شب شبه‌نظامیان گروه ضربت نازی در آلمان و اتریش متفقا به یهودیان و کنیسه‌ها، خانه‌ها، و مراکز تجاری آنان حمله کردند.

اگرچه جمعیت مسلمانان این کشور در شرف نابودی نیستند اما عدم آگاهی دولت اتریش از پیامی که ممکن است برای انجام حملات گسترده در آن تاریخ ارسال کند ، نگرانی هایی ایجاد کرده است.

گروه های جامعه مدنی در بیانیه  ای نقض بسیار جدی حقوق کودکان در این حملات را نقض کنوانسیون حقوق کودکان سازمان ملل متحد اعلام کرده اند.

در بیانیه منتشر شده در این زمینه آمده است که بیش از ۹۳ درصد کودکانی که تحت تاثیر حمله قرار گرفتند ،آسیب روانی دیده اند و برخی حتی علائم اولیه اختلال استرس پس از سانحه را نشان می دهند.

یورش هایی که به دستور کارل نهامر ، وزیر جناح راست کشور انجام شد  منجر به حمله شدید نیروهای مسلح به خانه ها در اوایل صبح شد و دولت از این حملات به عنوان یک موفقیت استقبال کرد.

یکی از برجسته ترین افرادی که به خانه هایشان حمله شد  «فرید حافظ »، محقق دانشگاهی و ضد اسلام هراسی بود.

حافظ که در دانشگاه سالزبورگ کار می کند و یک محقق ارشد در دانشگاه جورج تاون در ایالات متحده است ، یک منتقد جدی در داخل کشور و در سطح بین المللی در مورد رفتار خصمانه اتریش با مسلمانان بوده است.

دولت حافظ را به هیچ جنایتی متهم نکرده است ، اما این امر مانع از این نشده است که دولت و رسانه ها در یک کمپین هدفمند علیه دانشگاهیان شرکت کنند تا او را ساکت کنند.

پس از این حملات  پاسخ جامعه مسلمانان سکوت بود و حافظ هشدار می دهد که اگر آنها علیه این حملات صحبت کنند ، آیا می توان آنها امنیت آنها را تضمین کرد؟

در نهایت اینکه یکی از پیامدهای این حملات این است که ترس زیادی در جامعه رواج یافته است و مسلمانان این کشور را بیش از پیش به حاشیه رانده است.

برچسب ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن