مجلس و نمایندگان

جاده های سیستان و بلوچستان را دریابید

آوای سنت: نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس خواستار نگاه کارشناسی دولت به وضعیت نامناسب جاده های سیستان و بلوچستان شد.

به گزارش آوای سنت، اسماعیل حسین زهی ضمن اشاره به بالا بودن آمار جان باختگان در تصادفات جاده ای طی ایام نوروز گفت: کیفیت پایین خودروهای داخلی، وضعیت آسفالت جاده ها و وضعیت نامساعد راه های مواصلاتی از جمله عوامل موثر در بالا بودن آمار تصادفات جاده ای است. بنده در مراسم تشییع جنازه خانواده ای شرکت کردم که پنج نفر از اعضای خود را در تصادف از دست داده بودند. متاسفانه در حوزه انتخابیه خاش تاکنون هیچ آزاد راهی احداث نشده و تنها کمتر از ده درصد بزرگراه ها محقق گردیده اند. امروز اکثر جاده ها در استان سیستان و بلوچستان دو طرفه می باشند و ما با بیشترین حجم ترافیک و تصادفات مواجه هستیم.

وی افزود: متاسفانه ماشین های تولید داخل نیز از کیفیت و استاندارد لازم برخوردار نبوده و بارها از تریبون ها مختلف به این موضوع اشاره شده است. بحث بعدی وضعیت جاده های مواصلاتی است. جاده هایی که طی گذشته در استان سیستان و بلوچستان یا سایر استان های کم برخوردار ساخته شده است، به عنوان راه های فرعی شناخته می شدند، اما امروز در حال تبدیل شدن به راه های اصلی هستند. از این رو اکثر جاده های استان سیستان و بلوچستان و به خصوص راه های مواصلاتی از مرکز به جنوب استان به جاده های مرگ شهرت دارند.

حسین زهی تصریح نمود: دولت باید برای استاندارد سازی راه های مواصلاتی تلاش ویژه ای داشته باشد. خسارات پرداختی سالیانه بیمه ها بابت تصادفات جاده ای بعضا بیشتر از آن چیزی است که ما در طول چند سال برای ساخت جاده ها و راه های مواصلاتی سرمایه گذاری می کنیم، لذا نیاز است که دولت به صورت کارشناسانه این موضوع را دنبال کند. سیستان و بلوچستان بیشترین تلفات در تصادفات جاده ای را به خود اختصاص داده و می طلبد مسئولان توجه ویژه ای به وضعیت راه های مواصلاتی این استان و سایر استان های کم برخوردار و پرتردد داشته باشند.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان از تولید و اشتغال به عنوان عامل اصلی شکوفایی اقتصادی یاد کرد و با بیان این مطلب که تولید در تحول اشتغال و رونق معیشت مردم تاثیر مستقیم دارد، اظهار داشت: هر سه قوه باید در زمینه تولید به صورت جدی ورود کنند، در مجلس شورای اسلامی قانونی برای موضوع جهش وجود دارد که در تنظیم آن از تجارب و نظریات کلیه صاحب نظران استفاده شده و اکنون جهت تایید به شورای نگهبان رفته است. این قانون مصوب شده، یک بار به شورای نگهبان راه پیدا کرد و برگشت خورد، ایرادات جزئی وجود داشت که توسط کمیسیون مربوطه اصلاح شد و امیدواریم به زودی مورد تایید قرار گیرد. وقتی قرار است که در زمینه تولید مجوزهایی صادر شود، باید از چندین دستگاه استعلام گرفت که متاسفانه برخی ارگان ها هماهنگ نیستند، اما بر اساس قانون جدید دستگاه های اجرایی مکلف می شوند که با یکدیگر همکاری نمایند و اگر در موعد مقرر نتوانند پاسخ لازم را ارائه دهند به عنوان پاسخ مثبت تلقی خواهد شد.

برچسب ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن