مقالات و یادداشت ها

شبکه شاد و معضلات اقتصادی خانواده ها

گفتگوی اختصاصی با عضو شورای شهر بندرعباس

آوای سنت: دولت با قیمت خرید، گوشی هوشمند در اختیار دانش آموزان قرار دهد.

مهدی محبی رئیس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی و ارتباطی علت گرانی گوشی تلفن همراه در کشور را به دلیل شیوع بیماری همه گیر کرونا در کشور و متعاقب آن لزوم بکارگیری برنامه آموزشی می داند که وزارت آموزش و پرورش آن را تحت عنوان ” شاد” برای ادامه روند آموزش دانش آموزان سراسر کشور ارائه کرد.

وی همچنین با اشاره به نیاز ماهانه کشور به یک و نیم میلیون گوشی همراه اظهار داشت که در طی ماه های فروردین و اردیبهشت امسال فقط هفتصد هزار گوشی وارد کشور شده است و بانک مرکزی می بایست برای کمبود این جبران وارد بازار شود، تا وارد کنندگان بتوانند به اندازه کافی گوشی تلفن همراه وارد بازار کنند.

به گزارش آوای سنت آبتین امیری عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس ضمن تحلیل وضعیت موجود در بازار فروش تلفن همراه در کشور به خبرنگار ما گفت: در حالی که وضعیت کرونا و تداوم این بیماری، روال آموزش مجازی را در سال تحصیلی اجتناب ناپذیر ساخته است و احتمالا این روال در سال آینده ادامه خواهد داشت، تهیه گوشی هوشمند برای آموزش فرزندان، به دغدغه خانواده ها تبدیل شده است.

وی افزود: طبق قانون اساسی، آموزش رایگان حق شهروند ایرانی است و دولت در این خصوص مسئولیت دارد، اما افزایش غیر قابل مهار نرخ ارز، تهیه گوشی همراه را برای بسیاری از خانواده ها مشکل کرده است. در این شرایط فشار بر روی خانواده هایی که بیش از یک فرزند دارند بیشتر است. از آنجا که آموزش که نقش مهمی در سرنوشت نسل آینده این سرزمین دارد، نباید نسل آینده قربانی التهابات سیاسی و اقتصادی ناشی از عملکرد نسل فعلی شود.

امیری راهکار منطقی را ورود مجلس به مسئله گرانی فزاینده گوشی های همراه خواند و اظهار داشت: به نظر بنده راهکار منطقی این است که مجلس قانونی را از تصویب گذرانده و به دولت اجازه دهد تا به تعداد دانش آموزان و معلمان کشور با ارز دولتی از یکی از کشورهای هم پیمان مثل چین گوشی همراه خریداری کند. این خرید الزاما می بایست بدون دریافت سایر عوارض مثل عوارض گمرکی، به قیمت خرید از مبدا وارد کشور شده و در اختیار معلمان و دانش آموزان قرار گیرد.

این عضو شورای اسلامی بندرعباس عنوان نمود: خانواده هایی که دغدغه آموزش فرزندان خود را دارند قطعا این گوشی ها را که با قیمت بسیار پایین تر از قیمت بازار است، خریداری کرده و در اختیار فرزندان شان قرارخواهند داد.

در بسیاری از مناطق محروم که بدلیل مشکلات اقتصادی خانواده ها حتی قادر به تهیه گوشی برای فرزندان خود با قیمت پایین هم نیستند، نهاد های عمومی خیریه یا خیرین می توانند با خرید این گوشی ها و واگذاری آن به دانش آموزان، روال آموزش مجازی و یادگیری آن را در مسیر واقعی و مؤثر قرار دهند.

امیری همچنین گفت:استفاده همه دانش آموزان و معلمان در سراسر ایران از یک نوع گوشی همراه مناسب و با کیفیت و قابل اعتماد و مهمتر از همه مشابه و برابر با هم اقدامی است که می تواند بسیاری از دغدغه های دانش آموزان و والدین را برطرف کند. برابری ابزار آموزشی برای همه دانش اموزان ایرانی در شرایط فعلی، مسئولیت پذیری جامعه امروز را در قبال نسل آینده به نمایش می گذارد.

برچسب ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن