اهل سنت ایرانمذاهب و خطبه ها

امام جمعه اهل سنت شهر کرمانشاه : ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای خودسازی و انس با قرآن است

آوای سنت : امام جمعه اهل سنت کرمانشاه با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان از همه مسلمانان خواست از این فرصت معنوی برای خودسازی و انس بیشتر با قرآن بهره بگیرند.

 ماموستا ملا عبدالرحمن مرادی در خطبه های نماز جمعه این هفته در مسجد شافعی کرمانشاه، گفت: مومنین با آمدن ماه مبارک اظهار خوشحالی و سرور می کنند و شاکر این نعمت الهی هستند که به ماه پرفیض رمضان رسیدند، اراده می کنند که این ماه را با انجام طاعات و زیادی حسنات و دوری از سئیات آبادان کنند و بدانیم این اعمال صالح و این سرور و خوشحالی فرعی از محبت الله ربالعالمین است.

وی اضافه کرد: برکت رمضان در دنیا و آخرت مشهود است؛ روایت داریم که پیامبر فرمود :در بهشت هشت دروازه هست که اسم یکی ریان است که مخصوص روزه داران است و هر کسی از آن وارد بهشت شود به او آبی گوارا نوشانده می شود که بعد از آن هرگز تشنه نخواهد شد.

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در ادامه گفت: پیامبر فرموده است که کسی رمضان را با ایمان و یقین روزه بگیرد گناهان اول و آخرش بخشوده خواهد شد و فرمود خداوند می فرماید : همه اعمال بنی ادم برای خودش است بجز روزه که برای من است و من خودم به آن پاداش می دهم.

ماموستا مرادی در مورد چگونگی استقبال از ماه رمضان نیز گفت: مبادرت به توبه صادقانه با شروط و ارکان آن، آگاهی یافتن از احکام رمضان و فقه روزه داری و سایر اموری که مرتبط هست مانند اعتکاف و انجام عمره در ماه مبارک و پرداخت زکات فطر و کمیت و کیفیت آن، تعهد بر انجام اعمال صالحه در این ماه مبارک و اینکه بدانیم ماه رمضان چند روز محدودی است و به سرعت این ایام می گذرد از جمله آداب استقبال از این ماه مبارک است.

وی سعی و کوشش و مراقبت بر اذکار و اوراد عام و خاص و ادعیه مخصوص خاصتا با مطالعه کتاب های اذکار همانند اذکار امام نووی و تلاوت قرآن کریم زیرا رمضان ماه قرآن است و لازم است زیاد مشغول تلاوت و حفظ و تدبر و شناخت آن باشد را از دیگر آداب ماه مبارک رمضان ذکر کرد.

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در ادامه خطبه هایش به برگزاری انتخابات اشاره کرد و راهیابی منتخبان مردم به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را تبریک گفت.

ماموستا مرادی همچنین به هفته منابع طبیعی و درختکاری نیز اشاره کرد و گفت: خداوند در مورد درخت می فرماید :والنجم والشجر یسجدان ؛ خضوع تکوینی درختان و تمام موجودات در مقابل قدرت لایزال الهی ما را به تفکر در این مخلوق پر خیر و برکت وا می دارد زیرا وجود درخت یعنی تولید اکسیژن و کاهش الاینده ها ، تعدیل آب و هوا کنترل آب های سطحی و تغذیه سفره های آب زیر زمینی.

وی به طرح چهار ساله کاشت یک میلیارد درخت سالی ۲۵۰هزار یا به تعبیری هر ایرانی سه درخت که به توصیه اکید رهبر معظم انقلاب سفارش شده به دولت بسیار مبارک و ارزشمند است و ادارات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و جنگل بانی با همراهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هلال احمر عدد تحسین است . کاشت درختان مثمر و سایه دار و یا درختان صنعتی جهت تولید چوپ و محافظت از آن توصیه می شود.

برچسب ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن